Nu die tuinrenovatie laten uitvoeren zonder al je spaargeld in te zetten

Geplaatst door

Wanneer je een grote renovatie wilt doen aan je tuin, dan is de lente toch wel de meest geschikte periode. Op het moment dat de zomer zijn intrede doet is je tuin af en kun je direct heerlijk genieten van het buitenzijn. Wil jij ook je tuin laten opknappen en heb je al een offerte opgevraagd bij een bedrijf die je hiermee kan helpen? Ben je geschrokken van de prijs en moest je beslissen om nog een aantal maanden door te sparen? Dan is je kans voor deze zomer verkeken, je zult moeten wachten tot volgend jaar, of toch niet?

Geld lenen voor een tuinrenovatie

Wanneer je deze maand nog wilt beginnen met een tuinrenovatie maar niet voldoende spaargeld hebt om deze aanpassingen te bekostigen, dan kun je een lening aanvragen. Wanneer je een betrouwbare kredietverstrekker uitkiest en daarbij een voordelige lening afsluit kun je daadwerkelijk volgende week de tuinmannen aan het werk zetten. Maar waar vind je nou een betrouwbare partij die jou dit geld wilt lenen? Nou die vind je via overstappen.nl!

Hoe werkt overstappen?

Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijker en geen kredietverstrekker. Er zijn vele kredietverstrekkers aangesloten bij Overstappen.nl. Deze kun je in enkele minuten met elkaar vergelijken door jouw persoonlijke gegevens in de vergelijker in te vullen. Het afsluiten van een lening is maatwerk. Daarom is de beste en meest voordelige lening voor iedereen anders. De kredietverstrekker kijkt bijvoorbeeld naar je leeftijd, het te lenen bedrag, je leendoel, je inkomen en je woonsituatie. Aan de hand van deze gegevens bepaald de kredietverstrekker of je de lening mag afsluiten en tegen welke voorwaarden dat kan.

Zelf bepalen of je de lening kunt betalen

Ondanks de kredietverstrekker een check zal doen om te kijken of jij deze lening kunt betalen, is het zeker verstandig om zelf ook te bepalen of jij dat kunt. Bereken hoeveel geld jij maandelijks overhoud na het betalen van al je vaste lasten. Haal daar dan nog wat leefgeld vanaf. Welk bedrag houdt je over? Dit kun je dus besteden aan het afbetalen van je lening. De goedkoopste lening is die met de kortste looptijd en de laagste rente. Maar wanneer het maandbedrag in dit geval te hoog is, kun je beter een langere looptijd kiezen zodat je makkelijker kunt voldoen aan je financiƫle verplichtingen. Op deze manier kom je niet in de problemen maar kan je al wel deze zomer genieten van een prachtig gerenoveerde tuin!