Intratuin

Geplaatst door

Bij Intratuin koop je alles voor huis, tuin en dier. Dit is niet zomaar een tuincentrum, maar een winkel met een groot assortiment voor binnen en buiten. Je kunt er bijvoorbeeld bloemen, planten, bomen en tuinmeubilair kopen, maar ook kamerplanten, woonaccessoires, meubelen, wanddecoratie en verlichting. Ook heeft het tuincentrum een groot aanbod met items voor verschillende soorten dieren. Denk hierbij aan honden, katten en verschillende soorten knaagdieren.

Wil je met korting shoppen bij dit tuincentrum? Check dan de folder met aanbiedingen. Deze vind je op de website van het tuincentrum, maar ook in alle vestigingen van de winkelketen.

De vestigingen van Intratuin

Dit tuincentrum heeft tientallen vestigingen in het gehele land. De openingstijden van Intratuin verschillen per vestiging. Wij raden je aan om eerst te achterhalen welke vestiging van het tuincentrum bij jou in de buurt gevestigd is. Vervolgens kun je de openingstijden van deze vestiging eenvoudig en snel opzoeken. Goed om te weten: vrijwel alle vestigingen van het tuincentrum organiseren een koopzondag. Dit betekent dat je ook op zondag in de winkel terecht kunt om planten, bloemen, bomen en dergelijke te kopen.